Algemene voorwaarden

Algemeen
Alle producten van Casa di Donna worden met de hand gemaakt, en zijn enkele stuks. De Kwijlslabbetjes worden per bestelling gemaakt (drukknopen of klittenband).
Het kan voorkomen dat de kleuren op het beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Casa di Donna) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Casa di Donna draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen.
Casa di Donna stelt zich niet aansprakelijk door foutief opgegeven adres- en/of e-mailgegevens door de klant.
Casa di Donna  behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Verzending
Artikelen worden verzonden via PostNL als de betaling ontvangen is. Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant.
Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost, maar er wordt getracht om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden d.m.v. brievenbuspost.
Casa di Donna stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.
De bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling voldaan is, dit tussen 1-5 (werk)dagen.

Prijzen
Prijzen op de site van Casa di Donna zijn vaste prijzen, Nederland. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 25,00 zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!!!!!

Voor de artikelen gelden de volgende verzendkosten:
Brievenbuspost binnen Nederland vanaf € 3,00
Met Track & Trace brievenbuspost € 3,95
Pakketpost binnen Nederland € 6,95

ALLEEN VERZENDING BINNEN NEDERLAND!

Betaling
Er kan gekozen worden voor betaling via bankrekeningnummer.
Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handlingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5-7 dagen neemt Casa di Donna per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of betaling onderweg is. Indien er na 7 dagen geen betaling ontvangen is zal Casa di Donna overgaan tot annulering van de order, de artikelen worden weer teruggezet in de voorraad. Als de betaling ontvangen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Retourzending
Artikelen kunnen in overleg met Casa di Donna  retour gezonden worden indien er materiaal fouten aangetroffen zijn. Graag hierover Casa di Donna inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (en ongewassen) en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd.
Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Casa di Donna zal Casa di Donna de kosten dragen voor retourzending.

Garantie
Casa di Donna garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.
Casa di Donna stelt zich niet verantwoordelijk voor ondeugdelijk gebruik. Op klittenband, (druk)knopen en
clipsen wordt géén garantie gegeven.

Privacy
Casa di Donna zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Casa di Donna alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Klachtenafhandeling
Casa di Donna streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Casa di Donna daar graag van op de hoogte gebracht.

Wasvoorschriften
Tricotstof dient zonder enige wasmiddel gewassen worden de eerste keer echter alleen.
Het advies is wassen op 30 graden, en geen gebruik te maken van de wasdroger, dit kan namelijk vervorming/verkleuring veroorzaken.

Veel plezier met uw aankoop.

Casa di Donna

No comments yet.

Geef een reactie

Hanane

Review

Super schattig sloffen ugg. Leuk te combineren bijna met alles!!! Snelle verzending.

Review